sâmbătă, 16 mai 2009

ParadisGaraj deschide cofetaria lui Zgondoiu
La Paradisgaraj, pe Batistei, Mihai Zgondoiu a aniversat, in acel spatiu neconventional folosit pentru experiment, un an de la "Kitsch me", expozitie de arta stradala ce i-a incântat anul trecut pe bucuresteni, care au vazut caricaturizate, pe zidurile Universitatii, simbolurile kitsch de la noi: Adrian Copilul Minune sau cuplul Bahmutean-Prigoana, Gigi Becali si alt cuplu de vise rele Monica si Irinel Columbeanu, Vanghelie, primarul care este, si Corneliu VadimTudor, Oana Zavoranu si Dan Diaconescu. Aceste kitsch-uri au fost ornamentele unor torturi pe care cei prezenti la aniversare le-au gasit excelente. S-a pariat (ce personalitate va ramâne nemâncata, deci nedorita de nimeni) si s-a râs din belsug.
Constantin Stan
17.05.2009 (Ziarul de Duminica)5 comentarii:

truthfully spunea...

felicitari pentru campania kitch!

Ioan Alexandru Tantar spunea...

Interesant.

Marin spunea...

Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

liana spunea...

yami yam....delicios

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc